Nettsidekart

Historien om Raise Gruppen

Raise Gruppen er Nordens største og ledende hair og beauty konsern. Gjennom 30 år med hår har vi hatt flere millioner kundebesøk, og våre mange dyktige frisører over hele landet står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gjøre kunder finere på håret.

 

 

Starten på eventyret

I 1984 herjet Elton Johns superhit «Nikita» på radiostasjonene i Norge, og han regnes dermed som gudfar for det hårete eventyret som startet med en enkelt frisørsalong på tettstedet Tverlandet, utenfor Bodø. Nikita Hairs grunder og grunnlegger, Inger Ellen Nicolaisen har med pågangsmot, entusiasme og lidenskap for å bygge mennesker skapt historiens største eventyr innen hair og beauty.

 
Sammen med sine mange dyktige medarbeidere har Norges frisørdronning lyktes med å bygge vellykkede frisørsalonger i Norge og Sverige gjennom sterkt fokus på kunden, faglig dyktige frisører og en sterk bedriftskultur hvor vi tar ansvar for å gjøre hverandre gode. Inger Ellens livsmotto inspirerer oss til å alltid ha fokus på utvikling for å gjøre hvert eneste kundebesøk unikt:
 
«Hvis du tror du kan klare det, eller tror du ikke kan klare det – så har du helt rett!» 

 

Mål flytter fjell

De første femten Nikita Hair salongene hadde alle vellykkede premierer, og med fornøyde kunder og medarbeidere satte Nikitagründeren et nytt, hårete mål i 1994. Vi skulle skape intet mindre enn «Historiens største frisøreventyr med 50 frisørsalonger i Norge i år 2000!» De som ikke kjente grunderen vår godt hadde kanskje sine tvil på om dette var mulig. Næringslivet i Norge var på begynnelsen av 90 tallet preget av selvstendige butikker, og kjededrift i frisørbransjen ble sett på som en umulighet. Spådommene ble som kjent gjort til skamme, og 18. november ble over 500 medarbeidere flydd inn til en hårreisende feiring i Oslo hvor Celina Midelfart fikk æren av å klippe snoren på salong nummer 50. Eventyret sluttet imidlertid ikke der. Det fortsetter og vi teller snart 1000 dyktige medarbeidere på 133 salonger som står klare med saks og kam for å ta imot våre kunder.

 

Entusiasme og pågangsmot

Inger Ellen Nicolaisen har usnobbete og frittalende lederstil, og en egen evne til å inspirere og motivere som er helt unik. Hun har gått foran å vist vei, og har vunnet en rekke utmerkelser og priser for sitt lederskap, blant annet «Entrepreneur of the year» og «Kunsten å lede». Hun har også vært «Årets forretningskvinne» i Norge. I 2005 spilte hun den kvinnelige utgaven av Donald Trumph i den norske utgaven av «The Apprentice», Kandidaten. 

 

Eventyret fortsetter

Raise Gruppen vokser videre gjennom nyåpninger og oppkjøp. Vi jobber utrettelig med fokus på gode kundeopplevelser og faglig dyktige frisører som lever etter våre verdier. Konsernet har etablert seg i det svenske markedet med Nikita Hair, og er i dag Nordens største frisørkonsern. Vår visjon står fast: «Vi skal skape historiens største hair og beauty eventyr»!

 
 
 
 
Visste du at...

Vi har:

  • Opplæringskontor for lærlinger
  • Raise studio & Academy, der vi utdanner egne stylister og tilbyr kurs og utvikling for alle våre medarbeidere
  • Raise Business Academy, med opplæringsprogram for nye ledere