NIKITA HAIR NORGE

Nikita Hair er Nordens største og ledende frisørkjede. Gjennom 35 år med hår har vi hatt flere millioner kundebesøk, og våre dyktige frisører over hele landet står hver dag klar med saks, kam og gode råd for å gi deg «a great feeling!»

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

 

Navnet Nikita

I 1984 herjet Elton Johns superhit «Nikita» på radiostasjonene i Norge, og han regnes dermed som gudfar for det hårete eventyret som startet med en enkelt frisørsalong på tettstedet Tverlandet, utenfor Bodø.

Nikita Hairs grunder og grunnlegger, Inger Ellen Nicolaisen har med pågangsmot, entusiasme og lidenskap for å bygge mennesker skapt historiens største eventyr innen Hair & Beauty.

 

Entusiasme og pågangsmot

Inger Ellen Nicolaisen har en usnobbete og frittalende lederstil, en egen evne til å inspirere, og motivere som er helt unik.

Hun har gått foran og vist vei, har vunnet en rekke utmerkelser og priser for sitt lederskap, blant annet «Entrepreneur of the year» og «Kunsten å lede».

Hun har også vært «Årets forretningskvinne» i Norge. I 2004 spilte hun den kvinnelige utgaven av Donald Trump i den norske utgaven av «The Apprentice», Kandidaten.

 

Eventyret fortsetter

Nikita Hair vokser videre i Norge, Sverige og USA og vår visjon er:

«Sammen skal vi skape historiens største hair og beauty eventyr!”

 

 

 

Vil du lære mer om Nikita Hair Norge?

Besøk våre norske sider for å lære mer om våre kampanjer, kolleksjoner, karrieremuligheter og mye mer!

nikita.no