RAISE EXCELLENCE

Raise Excellence er en orden som feirer ledere i selskapet som driver sin salong med stor suksess.

Ideen bak Raise Excellens kom fra et sterkt ønske om å hedre våre mest suksessfulle og lojale ledere. “De som utmerker seg ved å bygge salonger og team med stor suksess og er rå rollemodeller,” sier gründer Inger Ellen Nicolaisen.

Fantastiske rollemodeller

Raise Excellence medlemmer har vist imponerende lederskap og leder salonger med imponerende resultater. “De er en stor kilde til inspirasjon, en stor del av vår suksess og fremgang – og de utfordrer oss til at vi blir enda bedre”, sier gründer Inger Ellen Nicolaisen.

 

Listen er høy for å bli medlem i Raise Excellence. “Vi har så mange dyktige medarbeidere med imponerende resultater, så mange gode rollemodeller, hvert år setter de lista enda høyere, sier gründer Inger Ellen Nicolaisen. For å bli medlem er alle aspekter ved å drive en salong med suksess vurdert, fra kundeservice, lederskap og å bygge team og medarbeidere som elsker jobben sin kombinert med ekstraordinære resultater.

 

Medlemmene drar på årlige utenlandsturer med gründer Inger Ellen Nicolaisen og konserndirektør Christinah Nicolaisen hvor disse fantastiske lederne blir feiret, og nye ideer oppstår.

 

Join the adventure!