Podcast: Lyden av Raise!

Episode 14: Å få fram sin naturlige tekstur i håret er en personlig reise i livet for mange kunder

I denne episoden møter vi en dyktig, erfaren frisør og daglig leder med passion for teksturert hår, Zewdi Haile! Er det mest riktig å si afro eller teksturert hår? Hva er det kundene og frisørene er mest usikre på? Zewdi tar oss igjennom viktigste tips på klipp, farge og styling. Hun forteller også om sin egen hårreise og hvor viktig rolle frisøren kan være med å spille i livet til kunder med teksturert hår.

Episode 13: Årets viktigste trender og spennende nyheter: Møt Karen Alice Bessesen!

I denne episoden møter vi en rivende dyktig make up artist og frisør med lang fartstid i salong, på frisørskolen og i Creative Team, Karen Alice Bessesen! Vi snakker om hvilke av trendene hun tror vil slå best an denne sesongen og hvorfor. Hvordan jobber hun og hvordan tenker hun? Karen avslører også den viktigste make up trenden som kommer og lanserer to veldig spennende nyheter vi kan glede oss mye til: Creative Educator og Live Stream med Trend Talks!

Episode 12: Fest setebeltet! It`s all about YOU!

Endelig kan vi se, høre og oppleve Inger Ellen direkte på skjermen! Dagens episode gir deg en smakebit på hva du kan forvente. I kurset som straks er tilgjengelig for deg, vil du få høre hennes personlige historie om hva som gjorde at hun gikk fra å være alenemor på 15 år til å grunnlegge historiens største hair & beauty eventyr som du er en del av! Bli inspirert, begeistret og lær hvordan du kan nå dine mål!

Episode 11: Sosiale media gir oss mulighet til å skape et unikt bånd til kundene!

Er du usikker på sosiale media eller vil bli enda bedre? Da er denne episoden for deg! Vi møter to sosiale media proffer, Stine fra marked og Andrea fra byrået Ingager i Sverige. De sier de får akutt behov til å gå til frisøren når de blir inspirert i sosiale media og at sosiale media er en unik mulighet til å være frisøren i lomma på kunden hele året. Hvilke tema er folk egentlig opptatt av, hva gir mest engasjement? Vi snakker om de viktigste tips for å bygge opp en sterk salongprofil eller frisørprofil på Instagram. La deg inspirere av ny innsikt!

Episode 10: Norgesmester, fargespesialist og sosiale media ekspert: møt Laila Pettersen!

I denne episoden møter vi en stor inspirasjonskilde for mange – Laila Pettersen, en faglig spydspiss og prisvinnende frisør med lang erfaring i bransjen som i dag jobber med sosiale media i Wella. Endelig er hun med på lyd og vi går i dybden på to tema Laila brenner for: farge og sosiale media. Laila er raus og gir oss tilgang til de siste fargetrendene fra Wella før alle andre! Og ikke nok med det, Laila deler også sine beste tricks på hvordan lykkes i sosiale media. Tune in og la deg inspirere!

Episode 9: Trendrapport: hva blir hårtrendene i 2021?

I denne episoden får vi en rykende fersk trendrapport fra Sanya, vår dyktige og prisvinnende frisør med lang fartstid i Creative Team. Sanya har mye erfaring med å jobbe med trender, og hun tar oss igjennom de viktigste trendene på klipp og farge i 2021. Sanya deler også mange flotte tips på hvem man kan følge for å holde seg oppdatert på trender hver dag.

Episode 8: Passion for frisørfaget, fastkunder og at alle har det bra

I denne episoden møter vi herlige Jennie fra Sverige, hun har vært frisør i snart 20 år og leder i dag en av Sveriges største salonger. Hennes salong har høy faglig standard og hun mener å følge konseptet “is the key to everything”. Hvordan jobber salongen og hvordan tenker hun? Jennie har selv nesten 100% fargekunder og hun mener at å ha mange fargekunder er et valg man tar. Vi snakker også om hvordan Covid-19 har vært i Sverige. Jennie mener pandemien gjør at vi får en dypere relasjon med fastkundene våre og at det aldri har vært viktigere å lytte til kunden.

Episode 7: Gøy å bygge fastkunder! Mitt mission er at hver kunde skal bli min faste kunde!

I denne episoden møter vi Aicha, en dyktig og kreativ frisør med passion for faget som har lang erfaring i salong og som medlem av Creative Team. Hun har igjennom sin karriere så langt jobbet på mange ulike salonger, har mye erfaring med å bygge ny fastkundekrets og synes det er skikkelig gøy! Hennes mission er at hver kunde skal bli hennes faste kunde. Hvordan tenker hun og hvordan jobber hun? Hun mener at kreativitet handler om problemløsning og vi snakker om hvordan hun bruker Pinterest på en supersmart måte i konsultasjonen.

Episode 6: Prat med konsernsjefen om bransjen vi elsker og planene for 2021

I denne episoden blir vi enda bedre kjent med Konsernsjefen i Raise Gruppen, Glenn Veiby. Han fylte nettopp 50, går i Converse sko og startet midt i en pandemi. Hva tenker han om frisørbransjen og selskapet vårt? Hvorfor er han så opptatt av fag? Vi nærmer oss et nytt år og vi snakker om planene for 2021. Hva blir fokuset fremover?

Episode 5: Identitetsskaper Elisabeth Candy som er RÅ på å se hele kunden!

I denne episoden skulle vi møte en frisør som jobber aktivt med identitet og personlig stil med kundene. Og det ble så mye mye mer! Her møter du Elisabeth Candy, tidligere radiostjerne, en erfaren frisør og daglig leder med masse faste kunder. Hun er utrolig opptatt av å se HELE kunden og viktigheten frisører har i livet til mennesker. Spesielt i perioder hvor kunden ikke har det så bra med seg selv. Elisabeth er rå på å skape gode relasjoner med kundene på jakten etter å hjelpe dem med å få frem sin identitet. Hvordan tenker hun? Og hvordan jobber hun?

Episode 4: Identity business med Inger Ellen

I denne episoden møter vi “sjefen sjøl” og vi tar en prat om hår og identitet. Hvorfor sier hun at hun er i identitetsbransjen og ikke i frisørbransjen? Hvorfor synes hun det er så viktig å se hele kunden? Hun forteller at nyere statistikk om førsteinntrykk viser at det nå tar kun 2 sekunder før noen har dannet seg et bilde av hvem man er.

Episode 3: Å skape oppturer

I denne episoden snakker vi med en entusiastisk nordlending med veldig mye humor som byr på seg selv: Marius Enoksen! Marius har mange års erfaring som frisør og daglig leder og har i løpet av coronatiden også blitt radiostjerne. Han sier vi ikke må være redd for å snakke om oppturer og nedturer, eller ups and downs som han kaller det. Hvorfor er han så opptatt av dette og mener det er viktig for å skape et godt arbeidsmiljø på salongen?

Episode 2: Fagprat med dronninga av faglig standard

I denne episoden snakker vi om det vi alle elsker: faget vårt! Og vi møter dronninga som topper faglig standard: Sara Witedal. Hun var tidlig opptatt av faget og deltok på konkurransefrisering allerede når hun gikk på frisørskolen. I dag leder hun to salonger, har skyhøy faglig standard og hør på dette: over 9 av 10 av kundene hennes er fargekunder. Hvordan ser hun på faget og hvordan jobber hun? Hvorfor er hun så uredd og får det til å virke lett å hoppe inn i ukjente situasjoner?

Episode 1: Hva har pandemien gjort med frisørbransjen?

Velkommen til første episode av vår interne podcast! Og i denne episoden møter vi dama som først kom med ideen om podcast: Marte Constanse Knudsen. Hvorfor podcast egentlig og hvorfor er hun hekta på det? Og hva skal vi snakke om i vår interne podcast fremover?

Vi befinner oss også midt i en pandemi. Vi diskuterer hva har den egentlig gjort med frisørbransjen og kundene? Hva er det vi ser så langt?